紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 04:31 | 人浏览

【答案】Last year Cathy's family went to New York City for their summer vacation. They stayed there for

Last year Cathy's family went to New York City for their summer vacation. They stayed there for two weeks.

New York City has about seven and a half million people. It is the largest city in the United States. On the first day, they visited the Statue of Liberty. It is one of New York's best-known historical sites(历史景点). Millions of people visit it every year. On the second day, they went to the Empire State Building. From the top of the building, they saw most parts of New York. On the third day, they visited the Metropolitan Museum. In this museum, they saw a lot of famous paintings. During the rest time of the first week, Cathy went to Bronx Zoo with her younger brother and sister.

In the second week, the family visited Long Island. They all had a good time.

【1】Cathy's family stayed in New York City ________.

A. in two weeks B. two weeks ago

C. two weeks later D. for two weeks

【2】New York has about ________ people.

A. 7,000,000 B. 7,500,000

C. 8,000,000 D. 8,500,000

【3】The underlined word “It” refers to(指) “________”.

A. New York City B. The United States

C. Cathy's home D. One of New York's historical sites

【4】Cathy's family visited ________ on the second day of their summer vacation in New York City.

A. the Statue of Liberty B. the Empire State Building

C. the Metropolitan Museum D. Long Island

【5】________, they visited Long Island.

A. On the first day B. On the third day

C. During the rest time of the first week D. In the second week

【答案】

【1】 D

【2】 B

【3】 A

【4】 B

【5】 D

【解析】

去年Cathy一家人去了纽约市,他们在那里待了两个星期。这篇短文给我们介绍了Cathy一家人在纽约旅行的行程。

【1】细节理解题。根据短文第一段中Last year Cathy's family went to New York City for their summer vacation. They stayed there for two weeks.可知,Cathy一家人在纽约待了两个星期。故选D。

【2】细节理解题。根据短文第二段开头New York City has about seven and a half million people.可知,纽约大约有7,500,000人口。因此应选B。

【3】细节理解题。根据第二段New York City has about seven and a half million people. It is the largest city in the United States可知,It代指上文出现的事物,故根据上句话可知,这里介绍的是纽约市,故应选A。

【4】细节理解题。根据短文第二段中On the second day, they went to the Empire State Building.可知,第二天Cathy和家人去了帝国大厦。由此可知应选B。

【5】细节理解题。根据短文的最后In the second week, the family visited Long Island.可知,在第二周,Cathy一家人参观了长岛。故应选D。

答案有错

上一篇:进行德育时要有一定的理想性和方向性,以指导学生向正确的方向发展,这体现了德育的( )。

下一篇:奥运会期间看游泳比赛的记忆属于( )。

紫气C手机端XML联系我