紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 04:13 | 人浏览

【答案】Read judge and answer.(阅读,判断正(T)误(F),并回答问题。)

Read judge and answer.(阅读,判断正(T)误(F),并回答问题。)

Sarah went to Dalian with her parents over the summer holiday by plane. On Monday they went to the beach. It was beautiful .The weather was nice .They had great fun playing in the sea. In the afternoon, they went shopping .They bought some gifts. On Tuesday they went to a museum. It was great. They saw many wonderful things there. On Wednesday it rained a lot. They stayed at the hotel. They watched a funny show. On Thursday they went to the zoo and saw many animals . Then they came back by train .

【1】Sarah and her friends went to Dalian by plane. (____)

【2】They went to a museum on Monday . (____)

【3】It was rainy on Wednesday. (____)

【4】What did Sarah do on Wednesday? _________________________________

【5】How did they come back?_________________________________________

【答案】

【1】 F

【2】 F

【3】 T

【4】 Sarah stayed at the hotel and watched a funny show.

【5】 They came back by train.

【解析】

答案有错

上一篇:阅读短文,判断下列各句的意思是否与短文内容相符。相符的写“T”, 不符的写“F”。

下一篇:Read and judge.根据短文,判断句子对错

紫气C手机端XML联系我