紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:52 | 人浏览

【答案】阅读短文,判断下列句子是(T)否(F)正确。

阅读短文,判断下列句子是(T)否(F)正确。

Jack was busy last Sunday. His parents were not at home. He walked to the park in the morning. He read English books and did sports there. Then he visited his friend Tom. Tom is his best friend. He is younger and shorter than Jack. They played puzzles together. After lunch, Jack went back home. In the afternoon, Jack cleaned the room and washed the clothes. After finishing these things, his parents got home. Jack had a nice dinner with his parents. At 10 o'clock, he went to bed.

【1】Jack's parents stayed at home last Sunday. (____)

【2】Jack walked to the park in the morning. (____)

【3】Tom is stronger and taller than Jack. (____)

【4】Tom and Jack played puzzles together before lunch. (____)

【5】Jack's parents went to bed at 10 o'clock. (____)

【答案】

【1】 F

【2】 T

【3】 F

【4】 T

【5】 F

【解析】

答案有错

上一篇:判断:不论是何种估价目的,估价对象状况不一定是估价时点时的状况,评估估价对象价值所依据的市场状况。 ( )

下一篇:判断:一般来说,农业用地转为建设用地较为容易,但建设用地转为农业用地较难,因此,国家严格控制农用地和建设用地的相互转换。()

紫气C手机端XML联系我