紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:52 | 人浏览

【答案】阅读短文.判断下列句子正(T)误(F)。

阅读短文.判断下列句子正(T)误(F)。

Hello! My name is Peter. I'm a boy. I'm twelve years old. I'm tall, but I'm not strong. I want to play sports every day. Then I will become strong. My grandfather is 68 years old. He lives in the countryside. He goes for a walk every morning. Sometimes he goes fishing in the morning. My father is a policeman. He gets up early and goes to work by car. My mother works in a hospital. She goes to work by bus. She likes going shopping at the weekend.

【1】Peter is tall and he is not strong. (_____)

【2】Peter's grandfather lives in the city. (_____)

【3】Peter's father is a doctor. (_____)

【4】Peter's mother goes to work by car. (_____)

【5】Peter's mother likes going shopping at the weekend. (_____)

【答案】

【1】T

【2】F

【3】F

【4】F

【5】T

【解析】

答案有错

上一篇:Mr. Wang ________ (teach) us English.

下一篇:判断:我国历史上首次开展全国性大规模的土地清丈是在汉朝。 (  )

紫气C手机端XML联系我