根据短文内容判断下列说法的正(T)误(F)。
Yesterday was Saturday. It was rainy in the morning. Tom stayed at home. He got up at 7:00.He had milk and bread for breakfast. Then he cleaned his room and watched some children's shows on TV. In the afternoon he went to the bookstore with Peter. Peter is his friend. They bought some comic books and postcards. They had dinner at the restaurant in the evening. The food was delicious. Tom had a good time yesterday.
【1】It was rainy yesterday.(_____)
【2】Tom had orange juice for breakfast.(_____)
【3】Tom watched TV in the afternoon.(_____)
【4】Tom went to the bookstore with Peter.(_____)
【5】Tom was happy yesterday.(_____)
【答案】【1】T
【2】F
【3】F
【4】T
【5】T
【解析】